Vissza a főoldalra

Kuponvilág

Kuponvilág piactérMinden nap egy szolgáltató a városodban tesz egy akár 80%-os kedvezményes ajánlatot a kuponvilág.hu oldalon. Szolgáltatás, utazás és termék vonalon is kiemelkedő kedvezményekkel találkozhatsz. Nyelvtanulás, gokartozás, szépségápolás, gyógyulás vagy feltöltődés édes kettesben! Csak rajtad múlik melyik ajánlatot választod!

Lepd meg kedvesedet, barátaidat ajándék kuponnal! Az összes ajánlatnál a „Vedd meg” gomb alatt találhatsz egy „Megveszem ajándékba” gombot is. Miután erre rákattintottál, már csak a megajándékozni kívánt személy adatait kell megadnod és egyszerűen elküldheted neki e-mail-ben a kupont! Vagy köss rá színes masnit, csomagold ajándék dobozba és add fel postán, vagy add át személyesen választottadnak! Ünnepekhez igazodó alkalmi kínálatok! (pl.: Valentin-nap, Anyák napja, Húsvét és Karácsony) A „napi ajánlatok” menü kínálatát érdemes rendszeresen figyelemmel követni!

Romantika Rómában, hétvégi rafting, balatoni wellness, üdítő tavaszi pihenés, felfedezések ezer sora vár Rád hazánkban, és a határokon túl is!

Varázsold újjá a bőröd test peeling kezeléssel, mélytisztító arckezeléssel, kényeztesd magad a több fajta választható masszázs egyikével! Érezd a ritmust a zumba fitness-el, táncolj, búvárkodj, vagy tanulj KRESZ-t a kuponvilág.hu segítségével!

Tovább a Kuponvilág piactérre

A kuponos vásárlási modell minden kétséget kizáróan a modern, ezredforduló utáni marketing világ legzseniálisabb fogásainak egyike.

Hogy miért jó a kuponos vásárlás? A kérdés jogos. Mitől annyira jó ez a koncepció, mi benne a ”pláne”?

A válasz itt van az orrunk előtt: a többi marketing és sales csatornával ellentétben a kuponos modell úgy ösztönöz a fogyasztásra, hogy közben valóban jól járunk, valódi kedvezmények ütik a markunkat. Ugyanazt a terméket vagy szolgáltatást kapjuk meg nagyságrendekkel olcsóbban, amiért teljes árat fizetnénk, ha egy olyan, klasszikus hirdetési felületen keresztül vásárolnánk meg, mint mondjuk a televízió, a rádió, vagy akár egy hagyományos internetes reklám. De nézzük csak meg ezt egy példán keresztül is: ha egy akciós utazás, szállás, vagy egy akciós wellness hétvégét kuponos oldalon keresztül veszünk meg, az azt jelenti, hogy ugyanabban a hotelben fogunk megszállni, ugyanabban az étteremben fogunk enni, és ugyanazokat a szolgáltatásokat fogjuk használni, mint más, teljes áron üdülő vendég, aki egy utazási irodában foglalta le magának a nyaralást. Jó üzlet.

És hogy melyik a legjobb kuponos oldal?

A Kuponvilág egyike Magyarország első kuponos oldalainak, az elmúlt évek alatt, 2010-es piacra lépése óta töretlenül fejlődik. Sorozatunkban igyekszünk bemutatni, hogy milyen ajánlatokból áll össze az oldal portfóliója, miért érdemes átböngészni a kínálatot.

Az előbbi példán felbuzdulva maradjunk az utazásoknál. A Kuponvilág.hu csapata mindig nagy hangsúlyt fektet a kedvezményes utazásokra és szállásokra, széles skálán kínálják a jobbnál jobb külföldi és belföldi utakat. Mindig vannak náluk külön hosszú hétvégékre, nemzeti ünnepekre tervezett csomagok, de bőven lehet válogatni egész évben az olcsó wellness kuponok és páros ajánlatok között is.

Akciós utazás kupon Olcsó külföldi utak
 
Különleges nyaralásokhoz is nagy segítséget nyújt a Kuponvilág. Rendszeresen kerülnek fel például akciós hajóutak az ajánlatok közé, nem ritkán 50-60, akár 70%-os kedvezménnyel.

Aki a síparadicsomokért rajong, annak is érdemes időről-időre bekukkantania az oldalra, aki a kemény kalandtúrák híve, az is talál kedvére való ajánlatot, aki pedig inkább egy trópusi klímájú sziget tengerpartján sütteti a hasát, miközben egy hatalmas koktélt szürcsöl, az is megtalálja a számításait.

Kalandtúra, rafting, vadvízi evezés a Kuponvilág oldalán Olcsó külföldi nyaralás 

Olcsó síutak a kuponvilág kínálatában

A Kuponvilág ráadásul különösen nagy figyelmet szentel arra, hogy az utazás kuponok mellé mindig adjon egy kis plusz figyelmességet: néha egy borkóstolással, néha egy ajándék masszázzsal, máskor privát jacuzzival vagy ingyenes strandbelépővel kedveskednek a vásárlóknak.
Megéri gyakran körülnézni, kattintsatok ide a legfrissebb akciós utazás kuponokért!

Kuponvilág piactér


Kuponvilág, a hétköznapi luxus, Kuponvilág, a tökéletes ajándékok tárháza, Nyaralás vagy tánctanfolyam fillérekért, ez a Kuponvilág, Garantált megtakarítás – ez a Kuponvilág, Kuponvilág: luxus féláron, Kuponvilág: luxus elérhető áron, Mire jók a kuponok?, Rengeteget spórolhatunk a kuponokkal, Kedvezmények királyai: a kuponok